Mooie referentie!

“Beste Robin en Myron,
Het is alweer een tijdje geleden, dat jullie onze bruiloft verzorgd hebben op Kasteel Keukenhof. We waren zo tevreden dat we jullie in ieder geval via deze weg, met wat foto’s van toen en nu nogmaals willen bedanken. Onze dag is als een sprookje verlopen. En voor een groot deel dankzij de organisatie en kwaliteit van Homemade.
Vooraf hebben jullie zo goed meegedacht om te bedenken hoe we het programma, de inrichting van de locatie en natuurlijk niet te vergeten de hapjes, het eten en drinken zo goed mogelijk op onze wensen konden invullen en alles op elkaar afstemmen.
We hadden een selectie van hapjes bedacht tijdens onze borrel.
En een heerlijk 4-gangen diner. We kregen er later nog veel complimenten over dat de gehele dag zo goed verzorgd was en zo lekker! We hebben ons tijdens de dag nergens zorgen over hoeven maken en waarderen ook het eigen initiatief van jullie om de spoom tussendoor en de Cubaanse cocktails aan het eind van de zwoele zomeravond lekker buiten op het terras te organiseren. We hadden echt een goede tweede ceremoniemeester in jullie en de kwaliteit was echt bijzonder goed.
Dat alles maakte het heerlijk genieten! We zouden het zo weer doen!”
Heel veel geluk en nog heel veel goede jaren met elkaar en met Homemade!
Lieve groetjes van Alexis, Chantal, Damian en Toine.”

 

www.fotostudio-barendrecht.nl

www.fotostudio-barendrecht.nlwww.fotostudio-barendrecht.nl

Comments are closed.