Wedding food!

Informele sfeer?!

Gezelligheid aan tafel, bijkletsen en een ontspannen sfeer, dan is een sharing dinner een fijn concept. Op de tafel worden schalen en planken vol heerlijkheden geplaatst, waarvan jullie kunnen delen. Er wordt veel gewerkt met ingrediënten uit het seizoen met een vitaal karakter.

In de zomer kan ook de BBQ wordt gestookt. Heerlijke grill gerechten met stoere garnituren en pure smaken. Dit kan in buffetvorm zelfs als walking dinner. Kleine gerechtjes in handzaam formaat worden in meerdere gangen uitgeserveerd. De chefs maken van elk gerechtje een feestje om te zien. Ook zien we veel Food Stations en Food Trucks. Vakantiegerechten of andere favorites kunnen aangeboden worden.

Marylin-Bartman-Photography_0016-1

Formele setting?!
Gek op prachtig gedekte tafels, dan is een meergangen diner echt iets voor jullie.  De gerechten worden in rustig tempo uitgeserveerd en er is veel ruimte in de planning voor speeches en mooie woorden van familie of vrienden. Een menu kan bestaan uit de keuze vis, vlees of vegetarisch. De chefs spelen in op jullie wensen en stellen een heerlijk seizoensmenu samen. Wel is het prettig om vooraf aan de gasten te vragen of er voedingsrestricties zijn, zodat er geen onverwachte verrassingen aanwezig zijn. Menukaartjes, tafelnummers en naamkaartjes kunnen in dezelfde opmaak en stijl gedrukt worden als jullie save the date of trouwkaart.

Styling door professionele partners

Styling door professionele partners

Trouwen in Park Rusthoff – “Sassennest”

Trouwen in het prachtige park Rusthoff te Sassenheim?

Vanuit het Paviljoen Sassennest verzorgen wij de organisatie en catering van jullie mooie dag. Van ceremonie opstelling in de tuin met witte wedding chairs, proost met bruidstaart, gezellige receptie tot bbq of drie gangen diner aan het einde van de avond.

De gehele dag ontzorgen wij en laten jullie informeel genieten van de groene omgeving en mooie dag.

Bekijk de foto’s van het huwelijk van Richard en Bianca wat wij verzorgd hebben.

Trouwen in Eigen Tuin is het speciale huwelijkslabel van Homemade Catering op Maat.

Nieuwsgierig? Vraag ons gerust om meer informatie:
info@trouwenineigentuin.nl
info@homemadefood.nl

Bianca&Ronald-76 Bianca&Ronald-78 Bianca&Ronald-73

Thuisfeest organiseren en op zoek naar een cateraar?

Graag ontzorgen wij ook tijdens uw thuisfeest, verjaardagsfeest, huiskamerfeest, schuurfeest, kraamfeest, afstudeerfeest of tuinfeest.

We verzorgen verschillende onderdelen als: dranken, hapjes, aankleding, DJ, sfeerverlichting, overkapping, meubilair etc. etc.

Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte:

info@trouwenineigentuin.nl  of 0252 42 77 05

IMG_2497 (1)

Catering voor jullie bruiloft!

Zoeken jullie een cateraar voor jullie huwelijksdiner, dan zijn jullie bij Trouwen in Eigen Tuin aan het goede adres.

Wij verzorgen allerlei soorten catering van BBQ, sharing dinner, walking dinner, sitting down dinner, food trucks, borrel hapjes, lunch, borrel tot feestavond.

Stoere hapjes in festival jasje of liever in glaasje of andere verrassende presentatie, wij denken graag met jullie mee.

Dit seizoen zijn de feestelijke cocktails ook niet weg te denken. Heerlijke Gin Tonic specials en zomerse passievrucht scroppino.

Heerlijke hapjes en gerechten van eerlijke producten en verse hoogwaardig kwaliteit.

(leuke combinatie van DIY van het bruidspaar zelf en GT signing van Te Leuk Trouwen).

Gin Tonic Tafel

Huwelijk Daniel en Elke

Op 12 juni 2015 hebben wij het huwelijk van Daniel en Elke mogen verzorgen.
We ontvingen een super leuke reactie van het bruidspaar, deze delen we graag.

“Beste Robin en Myron,

Mede dankzij de goede zorgen van Homemade Catering op Maat (en Trouwen in Eigen Tuin) hebben we een fantastische dag gehad. De aandacht en het meedenken begon al vanaf het moment van de eerste kennismaking. Homemade heeft een opzet van de tijden/planning gedurende de dag voor ons gemaakt en welke ons veel overzicht heeft gegeven o.a. over hoe de dag eruit kon komen te zien.
Daarnaast is echt alles mogelijk en denkt Homemade overal in mee. Van kleine tips voor de ceremoniemeester tot het schetsen van een totaalplaatje (wat jullie goed overzien).
Je ziet in alles hun ervaring terugkomen. We vonden het ook erg fijn dat jullie verschillende adressen voor ons hadden voor bijvoorbeeld bloemen en taart, maar ons daarin volledig vrij lieten om er wel of niet gebruik van te maken.

De proefsessie voor de bruiloft was ook erg leuk en lekker. Wij hebben dit samen met onze ceremoniemeesters gedaan en ondertussen meteen het draaiboek doorgenomen. Tijdens de proefsessie hebben we alle hapjes en gerechten kunnen proeven en kregen we daarbij meteen een erg goede indruk van wat we tijdens de bruiloft konden verwachten.

Op de dag zelf hebben we veel complimenten gekregen over de hapjes, het diner en de hele totaal verzorging van de catering. Bij gasten die een allergie hadden, werd tijdens het uitserveren vermeld dat het eten bijvoorbeeld lactose vrij was. Ook hierbij werd overal rekening mee gehouden.

Homemade biedt een totaalplaatje van heerlijk en verzorgt eten en catering van onze dag tot een beetje hulp en meedenken tijdens de voorbereiding waardoor wij de mooiste dag hebben kunnen beleven!

Bijgaand een aantal foto’s als sfeerimpressie van de dag!
Nogmaals super bedankt voor alles!

Groeten,

Daniel en Elke

 

Catering huwelijksdiner

Zijn jullie op zoek naar een goede cateraar voor jullie huwelijksdag?!
Met veel plezier verzorgen wij buffetten, walking dinners, seated diners, food stations, sharing dinners en nog veel meer op locatie.
Het team aan professionele chefs kookt a la minute een heerlijk diner op locatie.
Liever alleen tal van heerlijkheden laten bezorgen, ook geen probleem.

Nieuwsgierig?!
Bel ons gerust op 0252 42 7705 of stuur een e-mail aan info@trouwenineigentuin.nl
Buffet met logo Trouwen iet

Publicatie Real Wedding op ZankYou.com

De onvergetelijke real wedding van Peter en Lavina is gepubliceerd op Zankyou.com

Peter en Lavina kozen voor maatwerk catering en hebben ons (Homemade Catering op Maat samen met Trouwen in Eigen Tuin) gevraagd hun prachtige dag te verzorgen op de locatie Landgoed Keukenhof.

Met veel plezier hebben wij dit voor het stralende bruidspaar verzorgd. Bekijk het artikel met prachtige foto’s van Erwin Beckers.

Real Wedding Peter en Lavina!

Romantisch Trouwprieel

Het klassieke trouwen “onder een dak” is toch zoveel leuk onder een romantisch trouwprieel.
Bijvoorbeeld een uniek houten prieel van berkenhout, gedecoreerd met wit doek, kant en verse bloemen.
Te combineren met mooie show-stukken op witte zuilen naast het prieel. Romantisch genieten in de zon onder dit prachtige kunstwerk. De bloemen- en kleurenkeuze is helemaal aan te passen aan jullie eigen wensen en het thema van de dag. Graag werken wij samen met het creatieve team van Bloemenservice Nederland.
Prieel

Mooie referentie!

“Beste Robin en Myron,
Het is alweer een tijdje geleden, dat jullie onze bruiloft verzorgd hebben op Kasteel Keukenhof. We waren zo tevreden dat we jullie in ieder geval via deze weg, met wat foto’s van toen en nu nogmaals willen bedanken. Onze dag is als een sprookje verlopen. En voor een groot deel dankzij de organisatie en kwaliteit van Homemade.
Vooraf hebben jullie zo goed meegedacht om te bedenken hoe we het programma, de inrichting van de locatie en natuurlijk niet te vergeten de hapjes, het eten en drinken zo goed mogelijk op onze wensen konden invullen en alles op elkaar afstemmen.
We hadden een selectie van hapjes bedacht tijdens onze borrel.
En een heerlijk 4-gangen diner. We kregen er later nog veel complimenten over dat de gehele dag zo goed verzorgd was en zo lekker! We hebben ons tijdens de dag nergens zorgen over hoeven maken en waarderen ook het eigen initiatief van jullie om de spoom tussendoor en de Cubaanse cocktails aan het eind van de zwoele zomeravond lekker buiten op het terras te organiseren. We hadden echt een goede tweede ceremoniemeester in jullie en de kwaliteit was echt bijzonder goed.
Dat alles maakte het heerlijk genieten! We zouden het zo weer doen!”
Heel veel geluk en nog heel veel goede jaren met elkaar en met Homemade!
Lieve groetjes van Alexis, Chantal, Damian en Toine.”

 

www.fotostudio-barendrecht.nl

www.fotostudio-barendrecht.nlwww.fotostudio-barendrecht.nl

Bericht van een leuk bruidspaar!

Een ontzettend leuk bericht van een blij bruidspaar! Dit is waar we het voor doen. Wat een geweldige referentie!

“Beste Myron en Robin,

Het is alweer een tijdje geleden, maar 19 september 2014 was voor ons een onvergetelijke dag. Hiervoor willen wij het HELE team van Homemade Catering nogmaals bedanken.

De ceremonie, het diner en het feest vonden allen plaats op de locatie Landgoed Keukenhof. Tijdens de ceremonie en het diner waren er 70 gasten aanwezig en tijdens het geweldige feest meer dan 200.

De voorbereidingsgesprekken met Myron waren ontzettend fijn. Myron is altijd even vriendelijk, flexibel, geeft veel bruikbare tips en denkt goed met je mee, een echte vakvrouw.

Het buffet diner was zorgvuldig samengesteld uit een ruime keuze aan gerechten en het was verrukkelijk!!! We krijgen nu nog steeds complimenten over het eten en de hapjes op de feestavond.

Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd, de aankleding van het Koetshuis voor het diner en de daarop volgende supersnelle metamorfose voor de feestavond.

Zelfs het ontbreken van de door ons zelf bestelde bruidstaart, werd binnen 1 uur door Myron opgelost. Er was een bruidstaart (weliswaar een andere) op het moment dat die er moest staan, TOP!

Wij hebben bijzonder veel complimenten ontvangen van familie, collega´s en vrienden over de catering. Zodra een glas leeg was stond er al een nieuwe klaar en de hapjes waren voortreffelijk!!!!

Jullie zijn zoveel meer dan alleen maar cateraar, jullie enorme bijdrage aan het regelen van ons Huwelijk heeft  een groot deel van de druk op onze ceremonie meester verlicht!!!

 Bedankt Myron en Robin! Jullie en jullie team zijn echte Toppers!!!!

 Groetjes,
Wan en Pam’

1 2