Huwelijksdiner in de Hofboerderij

Kennen jullie de Hofboerderij al?

Deze rustieke boerderij op landgoed Keukenhof in Lisse is de ideale plek om een waanzinnig huwelijksdiner te organiseren.

Naast het monumentale restaurant is er tevens een prachtig terras aanwezig. Je kunt kiezen voor een diner aan lange tafels op het gazon onder de kastagneboom met fraai uitzicht op het Kasteel of een diner onder de stoere kapschuur.

De styling kan geheel naar jullie wens doorgevoerd worden. Van landelijk en bohemien tot romantisch klassiek.

In de Hofboerderij wordt gekookt met eerlijke producten met een duurzaam karakter een lokale afkomst. Van BBQ, buffet, sharing dinner tot uitgeserveerd meergangen diner.

Een parel gelegen in de Bollenstreek. Heel centraal gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Een huwelijksdiner in de Hofboerderij
Een huwelijksdiner in de Hofboerderij
Diner aan lange tafel in de tuin van de Hofboerderij
Diner aan lange tafel in de tuin van de Hofboerderij

Trouwen in de prachtige tuin van Kasteel keukenhof

Huwelijksceremonie in de tuin van een Kasteel

De fraaie salons van het Kasteel beschikken nog over hun oorspronkelijke interieur. Naast een huwelijksvoltrekking binnen ik het tevens mogelijk om te trouwen in de tuin onder een romantische trouwprieel.

Dineren in de rustieke Hofboerderij

Het levendige boerderijplein van de Hofboerderij met stoere kapschuur kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke barbeque. Zelfs een sharing dinner of 3-gangen diner aan lange gedekte tafels kunnen plaatsvinden binnen in het restaurant, buiten op het gazon of terras.

Feesten in het Koetshuis

Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras. Tijdens een huwelijksdag kan het Koetshuis gebruikt worden voor een ceremonie, receptie, diner of spetterende feestavond.

Exclusiviteit

Er trouwt bij Kasteel Keukenhof slechts 1 bruidspaar op een dag. Daardoor krijgen jullie een exclusieve beleving.

Capaciteit

Ceremonie binnen in het Kasteel voor maximaal 40 gasten.
Ceremonie buiten in de tuin van het Kasteel voor maximaal 80 personen.
Diner binnen in de Hofboerderij voor maximaal 60 personen.
Diner binnen in het Koetshuis voor maximaal 80 personen.
Feestavond in het Koetshuis voor maximaal 150 personen.

Fotograaf – Angie Peratta – Wat Een Plaatje
Bloemen & Styling – Bloemenservice Nederland
Bruidstaart – Patisserie Vermeer
Menukaarten – Drukkerij Flora

Locatie – Kasteel Keukenhof

Trouwen in een Kasteel

Trouwen in de herfst of winter

Trouwen in Eigen Tuin werkt al jaren heel prettig samen met professionele weddingplanners.
Hieronder een leuke ingezonden blog van Master Weddingplanner en Eventplanner
Astrid Blaauw-Thoonsen.

Sfeervol, romantisch en knus; zomaar een paar woorden die van toepassing zijn op een trouwdag in de herfst of de winter. Veel kaarsen, lichtjes, plaids en kussens zie je terug bij een trouwdag in deze seizoenen. Je kunt de styling helemaal aanpassen aan het seizoen. Vergeet bijvoorbeeld niet de fakkels richting de entree van jullie trouwlocatie voor een warm welkom voor jullie gasten. 

Het is zo romantisch om samen met je gasten bij de open haard op te warmen en te genieten van warme chocolademelk met slagroom of glühwein. Misschien laat het weer het zelfs wel toe om buiten vuurkorven aan te steken en daar met z’n allen een moment te zijn, weggekropen onder de warme plaids. 

Gaan jullie naar buiten voor een drankje of een fotoshoot, zorg als bruid er dan voor dat je een jasje of een stola hebt wat je aan kunt doen. Veel bruidswinkels hebben daar mooie items voor, die perfect passen bij jouw trouwjurk. 

En wat dacht je van de prachtige kleuren van de natuur in de herfst. Een bruidspaar van mij ging ooit in het najaar locaties bezichtigen en zij waren van plan om in het voorjaar te trouwen. Maar bij het zien van de mooie herfstkleuren hebben zij er uiteindelijk voor gekozen om in oktober te trouwen. En wat een goede keuze! De foto’s zijn zo ontzettend mooi geworden en de aankleding van het kasteel was fantastisch door de warme kleuren die zijn gebruikt. 

Herfst of winter huwelijk
Herfst of winter huwelijk van Trouwen in Eigen Tuin

Een ander bruidspaar heeft bewust voor de maand december gekozen. De locatie was al helemaal in kerstsfeer ingericht en daar konden zij hun styling mooi op afstemmen.

De bruidsparen geven ook vaak aan dat trouwen in het najaar of de winter als voordeel heeft, dat men zich niet druk hoeft te maken over het weer. En daar hebben ze helemaal gelijk in. Het gebeurt namelijk best vaak dat men bij trouwen in de lente of zomer veel stress heeft over het wel of niet buiten kunnen trouwen. Dat is namelijk 1 van de belangrijkste redenen waarom men in de lente of zomer wil trouwen; de mogelijkheid tot een ceremonie in de tuin.

Maar trouwen in de herfst of winter wil helemaal niet zeggen dat je niet in een tuin kunt trouwen. Wat dachten jullie van het plaatsen van een tent die helemaal gesloten is, maar transparante wanden heeft, zodat je toch het gevoel hebt dat je buiten bent. En door het plaatsen van heaters zullen jullie en je gasten het niet koud krijgen. 

Voor het eten gedurende de dag kun je kiezen voor seizoensgebonden gerechten. Ook een kaasfondue of buffet met stampotten is ontzettend leuk om aan te bieden. Veelal wordt er toch gekozen voor een stijlvol meergangen diner aan fraai gedecoreerde tafels. Goudaccenten en gebruik van materialen in warme kleuren en verse of droogbloemen vormen samen een waanzinnige setting. Niet een ‘standaard’ huwelijksdiner, maar wel een diner wat men nooit meer zal vergeten.

Is jullie interesse gewekt voor een trouwdag in de herfst of winter, dan kan ik jullie als weddingplanner met de organisatie hiervan volop assisteren. Sinds 2008 ben ik werkzaam als weddingplanner en heb in al die jaren veel kennis van de markt opgedaan en al meer dan 160 huwelijken georganiseerd. Ik werk graag samen met ‘Trouwen in eigen tuin’ en ‘Homemade, catering op maat’. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften in een tuin, op locatie en het regelen van de volledige catering. Samen zorgen wij ervoor dat het een trouwdag wordt om nooit te vergeten.

Gouden accenten met okergeel, royal blue en zacht roze.
Verzorgd door Trouwen in Eigen Tuin.

Benieuwd hoe andere bruidsparen de samenwerking met Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ervaren, ga dan naar mijn website en check de referenties. Zijn er vragen, laat het mij dan weten via het contactformulier of een mail aan astrid@astridblaauw.nl

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Met liefdevolle groet,

Astrid Blaauw Weddings & Events

Photocredits :
https://www.simonejanssen.com
Myron Kortekaas van Trouwen in Eigen Tuin.


Stoere styling

Welke stijl kiezen jullie tijdens het diner?

Wat vinden jullie van lange robuuste tafels, gecombineerd met aardewerk in zachte kleuren, verse bloemen, warme tinten voor linnen en servetten en kleine kandelaren in verschillende materialen met poederkleur kaarsen. Romantisch, maar toch een tikje eigentijds.

Slecht weer? Een stretchten zeer geschikt als slecht weer optie, maar ook fijn als overkapping om schaduw te creëren tijdens een hele zonnige dag.

Fotocredit bruidspaar F & L en  Wianda Bongen

 

Wedding food!

Informele sfeer?!

Gezelligheid aan tafel, bijkletsen en een ontspannen sfeer, dan is een sharing dinner een fijn concept. Op de tafel worden schalen en planken vol heerlijkheden geplaatst, waarvan jullie kunnen delen. Er wordt veel gewerkt met ingrediënten uit het seizoen met een vitaal karakter.

In de zomer kan ook de BBQ wordt gestookt. Heerlijke grill gerechten met stoere garnituren en pure smaken. Dit kan in buffetvorm zelfs als walking dinner. Kleine gerechtjes in handzaam formaat worden in meerdere gangen uitgeserveerd. De chefs maken van elk gerechtje een feestje om te zien. Ook zien we veel Food Stations en Food Trucks. Vakantiegerechten of andere favorites kunnen aangeboden worden.

Marylin-Bartman-Photography_0016-1

Formele setting?!
Gek op prachtig gedekte tafels, dan is een meergangen diner echt iets voor jullie.  De gerechten worden in rustig tempo uitgeserveerd en er is veel ruimte in de planning voor speeches en mooie woorden van familie of vrienden. Een menu kan bestaan uit de keuze vis, vlees of vegetarisch. De chefs spelen in op jullie wensen en stellen een heerlijk seizoensmenu samen. Wel is het prettig om vooraf aan de gasten te vragen of er voedingsrestricties zijn, zodat er geen onverwachte verrassingen aanwezig zijn. Menukaartjes, tafelnummers en naamkaartjes kunnen in dezelfde opmaak en stijl gedrukt worden als jullie save the date of trouwkaart.

Styling door professionele partners

Styling door professionele partners

Trouwen in Park Rusthoff – “Sassennest”

Trouwen in het prachtige park Rusthoff te Sassenheim?

Vanuit het Paviljoen Sassennest verzorgen wij de organisatie en catering van jullie mooie dag. Van ceremonie opstelling in de tuin met witte wedding chairs, proost met bruidstaart, gezellige receptie tot bbq of drie gangen diner aan het einde van de avond.

De gehele dag ontzorgen wij en laten jullie informeel genieten van de groene omgeving en mooie dag.

Bekijk de foto’s van het huwelijk van Richard en Bianca wat wij verzorgd hebben.

Trouwen in Eigen Tuin is het speciale huwelijkslabel van Homemade Catering op Maat.

Nieuwsgierig? Vraag ons gerust om meer informatie:
info@trouwenineigentuin.nl
info@homemadefood.nl

Bianca&Ronald-76 Bianca&Ronald-78 Bianca&Ronald-73

Thuisfeest organiseren en op zoek naar een cateraar?

Graag ontzorgen wij ook tijdens uw thuisfeest, verjaardagsfeest, huiskamerfeest, schuurfeest, kraamfeest, afstudeerfeest of tuinfeest.

We verzorgen verschillende onderdelen als: dranken, hapjes, aankleding, DJ, sfeerverlichting, overkapping, meubilair etc. etc.

Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte:

info@trouwenineigentuin.nl  of 0252 42 77 05

IMG_2497 (1)

Catering voor jullie bruiloft!

Zoeken jullie een cateraar voor jullie huwelijksdiner, dan zijn jullie bij Trouwen in Eigen Tuin aan het goede adres.

Wij verzorgen allerlei soorten catering van BBQ, sharing dinner, walking dinner, sitting down dinner, food trucks, borrel hapjes, lunch, borrel tot feestavond.

Stoere hapjes in festival jasje of liever in glaasje of andere verrassende presentatie, wij denken graag met jullie mee.

Dit seizoen zijn de feestelijke cocktails ook niet weg te denken. Heerlijke Gin Tonic specials en zomerse passievrucht scroppino.

Heerlijke hapjes en gerechten van eerlijke producten en verse hoogwaardig kwaliteit.

(leuke combinatie van DIY van het bruidspaar zelf en GT signing van Te Leuk Trouwen).

Gin Tonic Tafel

Huwelijk Daniel en Elke

Op 12 juni 2015 hebben wij het huwelijk van Daniel en Elke mogen verzorgen.
We ontvingen een super leuke reactie van het bruidspaar, deze delen we graag.

“Beste Robin en Myron,

Mede dankzij de goede zorgen van Homemade Catering op Maat (en Trouwen in Eigen Tuin) hebben we een fantastische dag gehad. De aandacht en het meedenken begon al vanaf het moment van de eerste kennismaking. Homemade heeft een opzet van de tijden/planning gedurende de dag voor ons gemaakt en welke ons veel overzicht heeft gegeven o.a. over hoe de dag eruit kon komen te zien.
Daarnaast is echt alles mogelijk en denkt Homemade overal in mee. Van kleine tips voor de ceremoniemeester tot het schetsen van een totaalplaatje (wat jullie goed overzien).
Je ziet in alles hun ervaring terugkomen. We vonden het ook erg fijn dat jullie verschillende adressen voor ons hadden voor bijvoorbeeld bloemen en taart, maar ons daarin volledig vrij lieten om er wel of niet gebruik van te maken.

De proefsessie voor de bruiloft was ook erg leuk en lekker. Wij hebben dit samen met onze ceremoniemeesters gedaan en ondertussen meteen het draaiboek doorgenomen. Tijdens de proefsessie hebben we alle hapjes en gerechten kunnen proeven en kregen we daarbij meteen een erg goede indruk van wat we tijdens de bruiloft konden verwachten.

Op de dag zelf hebben we veel complimenten gekregen over de hapjes, het diner en de hele totaal verzorging van de catering. Bij gasten die een allergie hadden, werd tijdens het uitserveren vermeld dat het eten bijvoorbeeld lactose vrij was. Ook hierbij werd overal rekening mee gehouden.

Homemade biedt een totaalplaatje van heerlijk en verzorgt eten en catering van onze dag tot een beetje hulp en meedenken tijdens de voorbereiding waardoor wij de mooiste dag hebben kunnen beleven!

Bijgaand een aantal foto’s als sfeerimpressie van de dag!
Nogmaals super bedankt voor alles!

Groeten,

Daniel en Elke

 

Catering huwelijksdiner

Zijn jullie op zoek naar een goede cateraar voor jullie huwelijksdag?!
Met veel plezier verzorgen wij buffetten, walking dinners, seated diners, food stations, sharing dinners en nog veel meer op locatie.
Het team aan professionele chefs kookt a la minute een heerlijk diner op locatie.
Liever alleen tal van heerlijkheden laten bezorgen, ook geen probleem.

Nieuwsgierig?!
Bel ons gerust op 0252 42 7705 of stuur een e-mail aan info@trouwenineigentuin.nl
Buffet met logo Trouwen iet

1 2