Bericht van een leuk bruidspaar!

Een ontzettend leuk bericht van een blij bruidspaar! Dit is waar we het voor doen. Wat een geweldige referentie!

“Beste Myron en Robin,

Het is alweer een tijdje geleden, maar 19 september 2014 was voor ons een onvergetelijke dag. Hiervoor willen wij het HELE team van Homemade Catering nogmaals bedanken.

De ceremonie, het diner en het feest vonden allen plaats op de locatie Landgoed Keukenhof. Tijdens de ceremonie en het diner waren er 70 gasten aanwezig en tijdens het geweldige feest meer dan 200.

De voorbereidingsgesprekken met Myron waren ontzettend fijn. Myron is altijd even vriendelijk, flexibel, geeft veel bruikbare tips en denkt goed met je mee, een echte vakvrouw.

Het buffet diner was zorgvuldig samengesteld uit een ruime keuze aan gerechten en het was verrukkelijk!!! We krijgen nu nog steeds complimenten over het eten en de hapjes op de feestavond.

Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd, de aankleding van het Koetshuis voor het diner en de daarop volgende supersnelle metamorfose voor de feestavond.

Zelfs het ontbreken van de door ons zelf bestelde bruidstaart, werd binnen 1 uur door Myron opgelost. Er was een bruidstaart (weliswaar een andere) op het moment dat die er moest staan, TOP!

Wij hebben bijzonder veel complimenten ontvangen van familie, collega´s en vrienden over de catering. Zodra een glas leeg was stond er al een nieuwe klaar en de hapjes waren voortreffelijk!!!!

Jullie zijn zoveel meer dan alleen maar cateraar, jullie enorme bijdrage aan het regelen van ons Huwelijk heeft  een groot deel van de druk op onze ceremonie meester verlicht!!!

 Bedankt Myron en Robin! Jullie en jullie team zijn echte Toppers!!!!

 Groetjes,
Wan en Pam’

Comments are closed.