Styling, advies & organisatie

 

10991240_329658373900537_6891280127034302211_nJullie hebben waarschijnlijk al veel mooie ideeën over de meest speciale dag van jullie leven. Er flitsen veel gedachten door jullie hoofd;
de locatie, de aankleding, het kleurthema, lampionnen, lichtjes in bomen, brandende vuurkorven of fakkels, de bloemen, de receptie, het diner en last but not least het feest met muziek, hapjes en drankjes. Wellicht hebben jullie zelfs al veel mooie sfeerbeelden op Pinterest verzameld.

Trouwen in eigen achtertuin, in boerenschuur, weiland, op het strand, in een boomgaard of op een prachtige historische locatie, we denken graag met jullie mee over de invulling van de dag. Van ontbijt tot feest; Trouwen in eigen tuin kan de dag van A tot Z voor jullie verzorgen.

10173779_329658707233837_3202575732698469782_nRobin-Myron-25-w

Robin-Myron-24-w

 

 

 

 

 

 

Door heel het land zijn veel bijzondere locaties, welke jullie zullen verrassen met hun prachtige tuinen en romantische of stoere ambiance. Op zoek naar een sfeervolle locatie, vraag Myron eens om advies.

Trouwen in Eigen Tuin

Het is natuurlijk geweldig om in eigen tuin de bruiloft te vieren.

Een zeer romantische gedachte! Het organiseren van jullie mooie dat in Nederland kent helaas wel een kleine onvoorspelbare factor; het weer. Maar wees gerust, er zijn tal van mogelijkheden aan sfeervolle overkappingen. Van pagode tent tot sfeervolle flextent. De inrichting kan volledig naar jullie wensen worden samengesteld. Van romantisch, landelijk tot modern. Punten als de verlichting, het bloemwerk, de accessoires en het meubilair mogen hierbij natuurlijk niet vergeten worden. Daarnaast laten wij de invulling aan catering  en culinair invulling naadloos aansluiten bij het thema. Prachtig gedekte tafel, menukaartjes en naamkaartjes alles in bijpassende styling.

Een goede en betrouwbare leverancier is hierbij van groot belang. Trouwen in eigen tuin kan hierbij veel voor jullie betekenen. Tevens stellen wij jullie graag voor aan onze vaste partners. Van stylistes, weddingplanners, fotograven, zangeressen tot tent leveranciers. Stuk voor stuk, professionele bedrijf en bovendien fijne mensen, waar Trouwen in eigen tuin zeer prettig mee samenwerkt.

Nieuwsgierig?
Lees over de ervaringen van bruidsparen op ons blog of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 


Trouwen in Eigen Tuin is actief door heel Nederland en op verzoek in het buitenland.
Van Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Amsterdam, Almere, ’t Gooi, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, tot Eindhoven of elders in Nederland? Wij komen graag naar jullie toe!