Huwelijkscatering

Een eerste huwelijk, renewal, tweede huwelijk of zelfs 25- of 50 jarig huwelijksfeest, 
jullie mooie dag verdient de allerbeste culinaire verzorging. Of het nu gaat om een intiem huwelijk in besloten kring, de organisatie van een receptie thuis, catering en styling van een smaakvol diner of totaal viering van jullie bijzondere trouwdag op locatie, graag neemt Trouwen in Eigen Tuin de totaal verzorging van A tot Z uit handen.

Het geheim van een perfecte dag schuilt o.a. in het afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding en het menu. Graag laten we de invulling van hapjes en drankjes aansluiten bij jullie wensen. Bijvoorbeeld een sharing dinner bestaande uit heerlijke Italiaanse gerechten of een drie gangen sitting-down dinner aan ronde tafels met fris wit linnen, prachtige kandelaren en fleurige bloemen. Ongedwongen genieten van heerlijkheden en gezelligheid, staan hierbij centraal.

Onze chefs koken graag met eerlijke en verse ingrediënten en werken met oog voor schoonheid en details. Er wordt veelvuldig gekookt op unieke locaties; zoals in tuinen, boomgaarden, tussen de wijnstokken of aan het water. Maar zeker ook in woonkamers, tuinhuizen of houten schuren. Kenmerkend door een persoonlijke benadering, ruime ervaring, toegankelijkheid en enthousiasme, denkt Trouwen in Eigen Tuin graag mee met de culinaire invulling. We beantwoorden jullie vragen en adviseren over leuke mogelijkheden en onze favoriete partners.

Private Dining

Private Dining

Van klein intiem diner voor select gezelschap tot groots meergangen diner voor 200 gasten. Het diner kan plaatsvinden waar jullie wensen. Thuis, in de tuin of op één van onze prachtige locaties. Culinair genieten van de gerechten en gezellig samenzijn met jullie gasten zijn hierbij leidraad.

Een menu dat geheel op jullie wensen en smaak is afgestemd en waarin onze chefs vele invloeden van de diverse wereldkeukens kunnen verwerken. Live cooking op locatie, waarbij streekproducten en verse ingrediënten van het seizoen worden gebruikt. Jullie bepalen zelf de setting; formeel of informeel, modern of klassiek, landelijk of romantisch. Flessen wijn en beugelflessen munt water op tafel of een uitgebreid bijpassend wijnarrangement. Een proeverij van huisgemaakte zoetigheden als dessert of afsluiten met prachtige bruidstaart. Kortom er zijn tal van verschillende mogelijkheden om een diner te organiseren en in te vullen. Trouwen in eigen tuin denkt graag met jullie mee en we creëren samen een idee wat volledig bij jullie wensen en droombruiloft past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bruiloft sharing dinner aan lange tafels

Bruiloft sharing dinner aan lange tafels

Tijdens jullie bijzondere dag willen jullie naast de ceremonie, receptie, natuurlijk ook genieten van een heerlijk diner. Ontspannen genieten van heerlijke gerechten, wijnen en gezelligheid. Wat dachten jullie van een Italiaans sharing dinner aan lange mooi gedekte tafels met wit linnen, glaswerk, bestek en serviesgoed. Verse kruiden of een bonte mix aan gekleurde veldbloemen op tafel.

Deze dinertafel kunnen we plaatsen waar jullie maar wensen; binnen, buiten, in het zand, op het gras, onder de sterrenhemel of in de zon. Ook qua styling kunnen we alle kanten op. Landelijk, romantisch, vintage, americain chique we passen alles aan in jullie stijl.

10173779_329658773900497_2307750412759882024_n 10411067_329658750567166_9212903907434350407_n

 

 

 

 

We serveren meerdere gangen, waarbij de tafel rijkelijk gevuld wordt met allerlei verschillende heerlijke hapjes en gerechten. Een combinatie van eerlijke ingrediënten, pure smaken en verrassende presentaties. Jullie kunnen genieten van de ruime keuze, van alles een beetje proeven en ondertussen bijkletsen met de gasten. Tijdens het diner is er tussendoor voldoende ruimte voor persoonlijke speeches en warme woorden van familie.

Gasten vinden het vaak prettig te weten waar en naast wie ze zitten. Het bruidspaar kiest twee plekjes lekker centraal voor een goed overzicht. Een tafelindeling is zo gemaakt en ook de naamkaartjes kunnen volledig in sfeervolle stijl opgemaakt worden. Van geschilderde houten plankjes, vlindertjes op het wijnglas, kaartjes met lint aan de voet van het glas tot gepersonaliseerde menukaartjes.

Leuk om te wisselen van tafelplaats. Een professionele party planner, ceremoniemeester of weddingplanner zorgt er in een mum van tijd voor dat de naamkaartjes verwisseld worden en begeleid de gasten naar hun nieuwe plaats aan tafel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Walking Diner

Walking Dinner

Liever niet te formeel maar ontspannen genieten van een diner, dan is een walking dinner zeker de goede keuze voor jullie!
Een walking dinner is een vorm van dineren, waarbij verschillende kleine gerechtjes geserveerd worden. Deze gerechtjes worden op kleine bordjes geserveerd en kunnen staand (bijvoorbeeld aan statafels) gegeten worden. Willen jullie toch liever zitten, dan kan dat natuurlijk ook. Jullie kunnen de gasten verrassen met een 5-, 6- of 7-gangen diner.

Er komen allerlei gerechtjes in glaasjes, op amuselepels of schoteltjes voorbij. 
Amuses, hapjes, koude en warme gerechten tezamen in een feestelijk en maaltijd vullend menu. Een diner met een heel informeel karakter. Geen vaste plek meer aan tafel naast dezelfde tafelgast, maar vrij rondlopen en bijpraten met veel verschillende gasten.

De seizoenen; voorjaar, zomer, herfst en winter bepalen grotendeels de samenstelling aan ingrediënten in het menu. Hiernaast kijken we ook naar jullie eigen culinaire wensen. Ook leuk om centraal in de ruimte een kleine keuken te maken, waaruit de chef kan werken. De chefs zijn goed zichtbaar en koken à la minute de gerechten. De gasten kunnen een “kijkje in de keuken” komen nemen en de chefs allerlei vragen stellen over de gerechtjes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

High tea

High tea

Genieten van huisgemaakte hartige en zoete lekkernijen. Alle high tea hapjes worden geserveerd op etagères, in weckpotjes, op kleine bordjes en schaaltjes. Een moment om in de middag te ontspannen, kletsen en te smullen van al het lekkers.

Onze chefs serveren volgens Engelse traditie eerst kleine sandwiches met bijvoorbeeld gerookte zalm, Old Amsterdam, huisgemaakte ei-truffelsalade of warme hartige quiche van geitenkaas en zongedroogde tomaat en kopje heerlijke boeren soep van het seizoen.  We serveren verschillende smaken Pure Tea en koffie aan jullie gasten. Andere drankjes als verse sappen of smoothies passen natuurlijk ook goed bij deze high tea.

We wisselen de hartige gerechten langzaam af met de zoete lekkernijen. Soesjes met slagroom, besprenkeld met poedersuiker of warme chocoladesaus, muffins en madeleines, huisgemaakte appel-kaneel cakejes, brownies, scones en clotted cream en marmelade in weckpotje. Genoeg keuze voor iedereen.

Wellicht een leuk idee om de overgang van hartig naar zoet te begeleiden door een feestelijke proost bijvoorbeeld met heerlijk glas Prosecco. De exacte invulling van de high tea aan gerechtjes kan uiteraard aan jullie smaak of het seizoen worden aangepast. Graag bespreken we de mogelijkheden met jullie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Boeren bammetjes lunch

Boeren bammetjes lunch

Oer Hollandse boterhammen, maar met eigentijdse twist. Dikke plakken boeren brood en een gezonde mix van bruin, volkoren, zaden, mais en wit. Voor het beleg van de boterhammen gebruiken we net als bij de bereiding van het brood alleen de verste en lekkerste ingrediënten.  Wat denken jullie van:

  • Buffelmozzarella met verse basilicum persto en snoep tomaatjes.
  • Verse geitenkaas met honing, rucola en walnoten.
  • Gerookte zalm met zachte salsa van komkommer, waterkers en mierikswortel.
  • Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes.
  • Huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes , radijs en sweet paprika.

De boterhammen zitten in houten kratjes en worden op olijf houten plankjes geserveerd.

Onze huisgemaakte dranken smaken heerlijk bij deze lunch. Van verse sappen en smoothies tot fris muntwater met citroen. De dranken worden gekoeld in stoere beugelflessen geserveerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

 


Trouwen in Eigen Tuin is actief door heel Nederland en op verzoek in het buitenland.
Van Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Amsterdam, Almere, ’t Gooi, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, tot Eindhoven of elders in Nederland? Wij komen graag naar jullie toe!