Over Ons

Trouwen in Eigen Tuin is de cateraar voor jullie huwelijksdag!
Wij verzorgen heerlijke borrelhappen, BBQ gerechten, sharing diners, walking diners, festival gerechten, maar ook lunches en veel meer.
Een formeel diner of kiezen jullie liever voor een iets informeler concept. De mogelijkheden voor een trouwmenu zijn eindeloos!
We hebben een eigen productiekeuken in Lisse en het chef’s team creëert een geweldige invulling voor jullie bruiloft met oog voor detail en creativiteit.

Schermafbeelding 2017-12-12 om 14.05.52

IMG_7440

View More: http://esthervangeenen.pass.us/styling

 

 

 

 

 

Trouwen in Eigen Tuin is een nieuwe samenwerking tussen event-plannerMyron Kortekaas en Homemade Catering. Robin (manlief van Myron) is het in Lisse gevestigde Homemade Catering op Maat gestart in 2005 en sindsdien actief als full service party-cateraar voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Robin en het chef’s team werken graag met eerlijke seizoensproducten van lokale afkomst
“Vers, huisgemaakt en passie zijn de kernwoorden van Homemade.”

Bruiloft Catering & Organisatie

Vanaf 2010 is Myron zich gaan specialiseren op de organisatie en catering van bruiloften op speciale locaties. Sindsdien heeft zij al veel gelukkige bruidsparen elkaar het ja-woord zien geven. 
Kenmerkend door haar persoonlijke benadering, ruime ervaring, toegankelijkheid en enthousiasme denkt Myron mee met de organisatie en culinaire invulling van jullie speciale dag. Tijdens deze mooie dag mogen we de heerlijke hapjes en drankjes toch immers niet vergeten.

“Trouwen in Eigen Tuin is geboren uit voorliefde voor culinair genieten in een romantische setting.”
Of het nu gaat om een intiem huwelijk in besloten kring, de organisatie van een receptie thuis, catering en styling van een smaakvol diner of totaal viering van jullie bijzondere trouwdag op locatie, 
graag neemt Trouwen in Eigen Tuin de culinaire zorg uit handen. Jullie wensen en dromen staan hierbij centraal. Het is tevens mogelijk om losse onderdelen uit handen te geven en zelf de overige organisatie op jullie nemen.

Marylin-Bartman-Photography_0023

DIY

Trouwen in Eigen Tuin biedt veel creatieve en verrassende mogelijkheden: van DIY (“Do It Yourself”) creaties en inbreng van het bruidspaar zelf gecombineerd met professionele styling. 
De invulling van hapjes en drankjes zijn allen passend bij het thema. Witte wedding chairs, swierige linten aan stoelen en bomen, lichtjes in het gras, Italiaanse lekkernijen, verse bloemen en prachtig servies op tafel. Van menukeuze voor het diner en aankleding van de dinertafels tot het plaatsen van feesttenten met sfeerlichtjes en muzikale begeleiding van een zangeres, band of DJ. Deze vele onderdelen kunnen allen door ons begeleidt worden samen met professionele partners. We passen graag de invulling, styling en decoratie aan, aan jullie specifieke wensen. 
Ongedwongen genieten van heerlijkheden en gezelligheid, staan hierbij centraal.
“Trouwen in Eigen Tuin levert graag maatwerk met een eigentijdse twist.”

Ons team

Trouwen in eigen tuin bestaat uit een jong, dynamisch en gedreven team.
Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de catering en trouwbranche gecombineerd met persoonlijke kennis van onze medewerkers zorgt ervoor dat wij goed op elkaar zijn ingespeeld en een echt team vormen. Kwaliteit, flexibiliteit, gastvrijheid en snel schakelen is alle medewerkers “op het lijf geschreven”.

View More: http://esthervangeenen.pass.us/styling

View More: http://esthervangeenen.pass.us/styling

View More: http://esthervangeenen.pass.us/styling

 

 

 

 

 

 

 

Partners en leveranciers

Trouwen in Eigen Tuin werkt bovendien al geruime tijd zeer prettig samen met een team aan vaste    partners, zoals bloemisten, patissiers, fotografen, zangeressen, stylistes en weddingplanners. Stuk voor stuk professionals, welke uitblinken in hun vakgebied.
Samen bundelen we onze krachten om jullie prachtige dag vorm te geven, waarbij alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

De voorbereidingen van jullie huwelijksdag staan in het teken van voorpret.
Trouwen in Eigen Tuin maakt er graag een zorgeloze dag en onvergetelijke belevenis van!

Persoonlijk contact

In een persoonlijk maatgesprek, wordt een passend voorstel gemaakt dat gericht is op jullie specifieke wensen en budget. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@trouwenineigentuin.nl of telefonisch via 0252 427705.

Lau&Dickie-113


Trouwen in Eigen Tuin is actief door heel Nederland en op verzoek in het buitenland.
Van Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Amsterdam, Almere, ’t Gooi, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Utrechtse Heuvelrug tot Eindhoven of elders in Nederland?
Wij komen graag naar jullie toe!