Over Ons

Trouwen in Eigen Tuin is de cateraar voor jullie huwelijksdag!
Wij verzorgen heerlijke borrelhappen, BBQ gerechten, sharing diners aan lange tafel, walking diners, festival gerechten, maar ook lunches en veel meer.

Trouwen in Eigen Tuin is een nieuwe samenwerking tussen eventplanner Myron Kortekaas en Homemade Catering op Maat. Myron is in 2005 samen met haar man Robin het in Lisse gevestigde Homemade Catering op Maat gestart en sindsdien actief als full service party-cateraar voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

“Vers, huisgemaakt en passie zijn de kernwoorden van Homemade.”

Bruiloft Catering & Organisatie

Vanaf 2010 is Myron zich gaan specialiseren op de organisatie en catering van bruiloften op speciale locaties. Sindsdien heeft zij al veel gelukkige bruidsparen elkaar het ja-woord zien geven. 
Kenmerkend door haar persoonlijke benadering, ruime ervaring, toegankelijkheid en enthousiasme denkt Myron mee met de organisatie en culinaire invulling van jullie speciale dag. Tijdens deze mooie dag mogen we de heerlijke hapjes en drankjes toch immers niet vergeten.

“Trouwen in Eigen Tuin is geboren uit voorliefde voor culinair genieten in een romantische setting.”

Of het nu gaat om een intiem huwelijk in besloten kring, de organisatie van een receptie thuis, catering en styling van een smaakvol diner of totaal viering van jullie bijzondere trouwdag op locatie, 
graag neemt Trouwen in Eigen Tuin de totaal verzorging van A tot Z uit handen. Jullie wensen en dromen staan hierbij centraal. Het is tevens mogelijk om losse onderdelen uit handen te geven en zelf de overige organisatie op jullie nemen.

 

DIY

Trouwen in Eigen Tuin biedt veel creatieve en verrassende mogelijkheden: van DIY (“Do It Yourself”) creaties en inbreng van het bruidspaar zelf gecombineerd met professionele styling. 
De invulling van hapjes en drankjes zijn allen passend bij het thema. Witte American wedding chairs, swierige linten aan stoelen en bomen, lichtjes in het gras, Italiaanse lekkernijen, verse bloemen en prachtig servies op tafel. Van menu keuze voor het diner en aankleding van de dinertafels tot het plaatsen van feesttenten met sfeerlichtjes en muzikale begeleiding van een zangeres, band of DJ. Deze vele onderdelen kunnen allen door ons begeleidt worden. We passen graag de invulling, styling en decoratie aan, aan jullie specifieke wensen. 
Ongedwongen genieten van heerlijkheden en gezelligheid, staan hierbij centraal.

“Trouwen in Eigen Tuin levert graag stijlvol maatwerk met een eigentijdse twist.”

 

Partners en leveranciers

Trouwen in Eigen Tuin werkt bovendien al geruime tijd zeer prettig samen met een team aan vaste partners, zoals bloemisten, patissiers, fotografen, zangeressen, stylistes en weddingplanners. Stuk voor stuk professionals, welke uitblinken in hun vakgebied. Samen bundelen we onze krachten om jullie prachtige dag vorm te geven, waarbij alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

De voorbereidingen van jullie huwelijksdag staan in het teken van voorpret. Trouwen in Eigen Tuin maakt er graag een zorgeloze dag en onvergetelijke belevenis van!

Ons team

Trouwen in eigen tuin bestaat uit een jong, dynamisch en gedreven team. Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de catering en trouwbranche gecombineerd met persoonlijke kennis van onze medewerkers zorgt ervoor dat wij goed op elkaar zijn ingespeeld en een echt team vormen. Kwaliteit, flexibiliteit, gastvrijheid en snel schakelen is alle medewerkers “op het lijf geschreven”.

Persoonlijk contact

In een persoonlijk maatgesprek, wordt een passend voorstel gemaakt dat gericht is op jullie specifieke wensen en budget. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@trouwenineigentuin.nl of telefonisch via 06 27077422 en 0252 427705.

 


Trouwen in Eigen Tuin is actief door heel Nederland en op verzoek in het buitenland.
Van Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Amsterdam, Almere, ’t Gooi, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, tot Eindhoven of elders in Nederland? Wij komen graag naar jullie toe!